Severina Vučković: Nemam vremena da budem nesrećna

Severina Vučković: Nemam vremena da budem nesrećna

Autor: | 22/04/2013

0


Gostujući na jednoj hrvatskoj radio stanici Severina je ispričala kako se dosta dobro snalazi u kuhinji, da nema više vremena da bude nesrećna a govorila je i o koncertu Ejmi Vajnhaus u Beogradu, na kom se rasplakala.
Voditeljka radio “Antene Zagreb” pitala je pevačicu u čemu je dobra, pored pevanja.
- Kad hoću dobra sam kuvarica. Ali samo kad hoću, i u stvari samo kad imam vremena. Dobra sam u pravljenju jela na prvu, kad mi neko pokaže odmah mi ispadne dobro. I to nekih egzotičnih jela tipa supa sa škampima i kokosom. Mislim da sam iskoristiva u glumi i svemu što ima veze sa scenom, ali neću početi plesat balet, majke mi. Ima još nekih stvari gde sam dobra, ali nisu za radio. Dobra sam majka žena i domaćica - otkrila je Severina.
Na pitanje da li je srećna i kako bi svoju sreću ocenila na lestvici od 1 do 10 severina je kao iz topa odgovorila: deset od deset.
- Zato što nemam više vremena da bude manje. Otplakala sam na sve Balaševićeve pesme odavno - rekla je Severina.
Ona je priznala da je plakala na koncertu Ejmi Vajnhaus u Beogradu koji je okarakterisala kao najbolji koncert na kom je ikada bila.
- To je bio najbolji koncert koji sam ja gledala jer se na toj sceni događao život jedne mlade osobe koja uopšte nije mogla ni govoriti, a kamo li pevati. Kako je izašla na scenu odmah je pala i onda su neki pored mene komentarisali: 'Joj ona to sve glumi'. Ja sam u sebi mislila: 'Bože kako ljudi ne razumeju'. Ona se sklonila s te bine za pola sata, i onda su počeli zvižduci, a ja sam počela plakati. Ispred mene se nije događao samo koncert ispred mene se događao jedan rijaliti šou gde glavna zvezda apsolutno nije htela učestvovati u tome. To je za mene bio jedan od najtužnijih, najlepših, najistinitijih i najiskrenijih koncerata koji sam videla.

Autor: Life Content
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti