Boban Rajović: Velika žurka u čast kćerkinog punoletstva

Boban Rajović: Velika žurka u čast kćerkinog punoletstva

Autor: | 27/04/2013

0


U jednom beogradskom restoranu Boban Rajović je organizovao proslavu punoletstva svoje najstarije ćerke Ivane! Ona je od roditelja Dragane i Bobana kao poklon dobila auto - mini moris kabriolet koji je pred ponoć sačekao sa mašnom ispred restorana. Žurka je trajala do jutra a osim Ivaninih prijatelja, rođaka i pordice puno Bobanovih kolega je došlao da pruži podršku: Aca Lukas, Dara Bubamara, Romana Panić, Jovan Perišić, Šako Polumenta, Cvija, DJ Shone, Đani, Goga Sekulić, Slađa i Alegro bend, Olja Karleuša, Darija, Leksington bend, Rule, Blizanci, Marko Kon...
Za sve njih bila je spremljena i bogata kuhinja a Boban čitave večri nije seo već je obilazio rođake, prijatelj i kolege i sa njima nazdravljao. Sve kolege koje su došle Ivani su poklonile po nekoliko pesama ali i lepe poklone kojima se slavljenica oduševila:
- Puno mi je srce. Svi su zadovoljni, mi smo zadovoljni odlično smo se proveli i ja bih se zahvalio svima koji su došli da uveličaju ovaj jako bitan datum za našu prodicu - rekao je Boban Rajović.

Tekst: Ivan Vuković, Life Content
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: boban rajović