Kaliopi: Promovisala album "Melem" u Srbiji

Kaliopi: Promovisala album "Melem" u Srbiji

Autor: | 28/04/2013

0


Posle Skoplja i Sarajeva, uz prisustvo predstavnika medija, dragih prijatelja, kao i kolega iz javnog života iz celog regiona, Kaliopi je u četvrtak 25. aprila u beogradskom hotelu Crystal zvanično predstavila novi album "Melem" koji je u Srbiji objavio City Records. Pored prelepog sunčanog dana, neodoljivog osmeha i pozitivne energije, Kaliopi nam je donela i svoju izuzetnu muziku. Obraćajući se prisutnima Kaliopi se još jednom osvrnula na proces kreiranja albuma i istakla ponovnu i veoma uspešnu saradnju sa Romeom Grillom, autorom legendarnih hitova "Kofer ljubavi", "Rođeni" i dr. Grill je kompletan autor albuma „Melem“ na kojem se kroz 10 pesama u potpunosti ističu mnogo puta iskazane vrhunske vokalne sposobnosti i muzikalnost Kaliopi.
Prijatno druženje sa Kaliopi upotpunili su dragi gosti među kojima su bili: Željko Samadržić, Tijana Dapčević, Ognjan Radivojević I Biljana Lukić, Minja Subota, Josip Radeljak Dikan, Neverne Bebe, Sonja Kocić, Saša Obradović, Kao Kao Band, Vlado Janevski, Dušan Alagić i mnogi drugi.
Ovu promociju svojim prisustvom posebno je uveličao Njegova Ekselencija gospodin Ljubiša Georgievski ambasador Makedonije u Srbiji – sa suprugom. Posle Beograda, Kaliopi nastavlja sa zvaničnom promocijom albuma i u drugim gradovima Srbije i ex-Yu regiona, a na jesen kreće i na veliku turneju. Do dugo očekivanog koncerta u Beogradu koji je planiran u oktobru mesecu – uživaćemo u pesmama sa albuma „Melem“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti