Kristijano Ronaldo i Irina Šajk: Veza na staklenim nogama

Kristijano Ronaldo i Irina Šajk: Veza na staklenim nogama

Autor: | 29/04/2013

0


Da li je reč o traču ili ne, tek ceo svet bruji o navodnom neverstvu Kristijana Ronalda. Poznati fudbaler je noć pred utakmicu sa Dortmundom u Ligi šampiona prevario svoju devojku, top model Irinu Šajk sa brazilskom seks bombom Andresom Urah.
Budući da je Portugalac meč protiv Borusije prikazao lošiju partiju od svoje uobičajene, mediji su njegov učinak na terenu povezali sa provokativnom Brazilkom s kojom je, navodno, proveo noć u jednom hotelu u Nemačkoj.
Interesantno je da najbolji fudbaler Reala nije porekao da je boravio u hotelu ali njegov dolazak je, kako je objasnio, bio isključivo poslovne prirode - on je imao susret ali sa predstavnikom "sedme sile"
- Ronaldo je opsednut mojom zadnjicom - izjavila je Andresa.
- On ima savršeno telo i ne bez razloga smatraju ga za jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu. Kristijano je kao grčki bog - nije krila svoje oduševljenje Brazilka, koja je navela i da su vodili ljubav bez prekida tokom cele noći, kao i da je poznati fudaler vrlo strastven u seksu. Kako će Ronaldo ubediti Irinu da li je plavokosa mis za najlepšu guzu Brazila izmislila priču u želji da postane slavna, ostaje da se vidi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin