Preminuo reper Kris Keli

Preminuo reper Kris Keli

Autor: | 02/05/2013

0

Reper Kris Keli, koji je vrhunac popularnosti imao devedesetih godina, kada je kao tinejdžer bio u grupi "Kriss Kross" preminuo je u 34. godini, najverovatnije od posledica predoziranja narkoticima. Kako prenose strani mediji, Kris je pronađen u sredu u poslepodnevnim časovima u svojoj kući. Iako nije davao znakove života, odmah je prebačen u bolnicu u Atlanti, gde su mogli samo da konstatuju smrt. Iako još uvek nije zvanično potvrđen uzrok smrti, iz policije su objavili da se najverovatnije radi o predoziranju, a tačan uzrok znaće se danas nakon autopsije.
Keli, koji je bio poznat i kao Mek Dedi, zajedno sa Krisom Smitom činio je grupu "Kriss Kross", koja je poznata po hitu "Jump", sa njihovog debitantskog albuma objavljenog 1992. godine, ali i po neobičnom stilu oblačenja i nošenju odeće naopačke. Ovaj tinejdžerski duo otkriven je kada su imali samo 13 godina.
- Sa velikom tugom obaveštavamo da je naš voljeni Kris Keli preminuo 1. maja. Za milione fanova širom sveta, on je predstavljao jednu polovinu grupe "Kriss Kross", ali za nas, on je bio samo Kris - ljubazan, velikodušan i zabavan. Iako nije dugo bio sa nama, blagosloveni smo što smo imali priliku da podelimo neke divne trenutke sa njim. Njegovo zaveštanje živeće kroz njegovu muziku - objavljeno je u saopštenju Kelijeve majke Done Keli Prate.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin