Dragutin Topić: Favorit za pobedu u Velikom bratu

Dragutin Topić: Favorit za pobedu u Velikom bratu

Autor: | 06/05/2013

0


Posle šest nedelja zaljubljivanja, odljubljivanja, svađa, psovki, mirenja i klanova, pokoje tuče i izbacivanja, večeras će jedan takmičar rialitija "Veliki brat" odneti kući 50.000 evra. Prema svim anketama na sajtovima, pa i mišljenju bivših ukućana, favorit za pobedu je - Dragutin Topić.
- Top je svaku situaciju uspeo da preokrene u svoju korist, a produkcija nikad nije radila protiv njega - istakao je Uroš Ćertić, dok je Sindi rekla da je "od samog početka znala da Top pobeđuje", ali nije razjasnila da li aludira na nameštaljku. Među osobama koje su Vendi i Maja Volk imenovale za favorite, takođe se našao bivši sportista.
A koje kvalitete je Topić pokazivao u kući? Suzdržanost, ranjivost i emocije. U ispovedaonici je vodio dirljiv razgovor sa trudnom suprugom Biljanom, a rasplakao se pričajući o smrti trenera i porazu na Olimpijskim igrama. Kao osoba koja drži do vere, potresao se dok su mu Maja i Aneta pevale "Tebe pojem, tebe blagoslovim".
Da li je Top toliko ubedljiv favorit ili iznenađenje može da se desi, saznaćemo večeras od 21 čas. Osim njega, u trci za 50.000 evra su i Žarko, Željko, Ava, Soraja i Aneta.
Šestoro finalista večeras će ispadati jedan po jedan, na pola sata, budući da će se presek glasova praviti na svakih 30 minuta.

Prema poslednjoj anketi na portalu Svet.rs, da pobeđuje Top veruje 31% posetilaca, Ava je druga sa 19%, Soraju i Žarka podržava po 9%, dok Željko ima 8% glasova, a Aneta svega 3%. U prethodnoj anketi nalazila su se i imena ostalih polufinalista - Maje Nikolić, Milića Vukašinovića, Vendi i Maje Volk, gde su prvih troje imali po 5% podrške, a voditeljka emisije "Žene" jedan procenat više.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin