Halid Bešlić i Željko Joksimović oduševili publiku u Danskoj i Švedskoj

Halid Bešlić i Željko Joksimović oduševili publiku u Danskoj i Švedskoj

Autor: | 07/05/2013

0


U jednom od najboljih koncertnih nastupa Željka Joksimovića i Halida Bešlića u poslednjih nekoliko meseci uživala je evropska publika proteklog vikenda u Helsinborgu (Sundersparlan) u Švedskoj. Rekordna poseta, jer tražila se ulaznica više do pred sam početak, produkciono vrhunski organizovan nastup i na sve to fantastična atmosfera među fanovima doprinela je večeri koja će se dugo pamtiti pre svega među našom dijasporom u Švedskoj.
- Koncert u Helsingborou je zaista bio vanserijski, a tome je doprinela najviše publika u kojoj je pored očekivano naših ljudi bio veliki broj Šveđana, Grka na moje zaista veliko zadovoljstvo - istakao je Željko Joksimović po dolasku u Beograd.
Zajednički nastup Joksimovića i Bešlića počeo je dan ranije u Danskoj u Horsensu. Svojevrsna turneja dvojice vrhunskih estradnih umetnika po Evropi koji potpisuju odnosno izvode svima znanu „Miljacku“ i pesmu „Sijede“ nastavlja se već narednog vikenda ponovo u Švedskoj. Ovog puta u Norkopingu, verujemo u istoj atmosferi koja je obeležila praznični koncert Joksimovića.

download

913659_401086116665980_2011917380_o

08-23-IMG_1323
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti