Kara Delevinj: Odbila udvaranje Leonarda Di Kaprija

Kara Delevinj: Odbila udvaranje Leonarda Di Kaprija

Autor: | 21/05/2013

0


Kejt Mos, Bridžet Hol, Kristen Zang, Helena Kristensen, Amber Valeta, Žizel Bundšen, Erin Herterton, Eva Hercigova, Bar Refaeli... samo su neke od manekenki koje su 'pale' na njegove čari. Ipak, 20-godišnja Kara Delevinj u jednom od najpoželjnijih neženja na svetu nije videla ništa posebno pa ga je odbila.
Naime, Leonardo Di Kaprio (38) mlađanoj manekenki se "nabacivao" na afterpartiju nakon prikazivanja filma 'Veliki Getsbi' u Kanu.
- Leo inače samo pogleda devojku i ona je već luda za njim. Karu je doslovno proganjao i šarmirao celu noć, ali na kraju ga je mrtva hladna odbila - rekao je izvor s žurke za britanski The Sun.
Leo je Kari dao svoj broj i pozvao je na žurku koji je organizovao u svojoj sobi. Ništa od toga njoj nije bilo zanimljivo, smatra da je prestar za nju.
Dok joj holivudski 'macani' nisu zanimljivi, Kara ima jako zanimljiv novi hobi. Mnogi kažu da tetoviranje izaziva zavisnost i čini se da je Kara postala pravi "addict". Nedavno je na kažiprst desne ruke tetovirala lavlju glavu, a na spoljni deo dlana iste ruke sad je istetovirala 'CJD', inicijale svog imena.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin