Seka Aleksić: Žena je stub porodice

Seka Aleksić: Žena je stub porodice

Autor: | 23/05/2013

0


I ove srede Seka Aleksić je obradovala svoje fanove novim postom na blogu koji ovog puta nosi naslov "Ne daj se kraljice", a na osnovu čega se već na prvu loptu može zaključiti da je pevačica pisala o ženama.
- Ima jedna super knjiga – 'Šta muškarci znaju o ženama', vrlo laka za čitanje, ima stotinak strana ali te strane su prazne, haha. Ovog puta poželela sam da pišem o nama – ženama. Proleti vreme od onog perioda kad su nam majke vezivale kikice do momenta kada te majke postanu bake, vezuju kikice svojim unukama, trče za loptom nestašnih unuka... No, na žalost nije uvek tako. Život kao život nosi sa sobom i dobro i loše, brojne nedaće koja neke ojačaju, neke ne - navodi Seka, koja smatra da će žena istrpeti sve zbog svoje porodice.
- Žena će istrpeti sve. Prećutati i nastaviti da radi i živi, a samo ona zna koliko joj briga za svoje najbliže svakodnevno prolazi kroz glavu. Pustiće suzu uz tužnu pesmu, romantičan ljubavni film... ali neće onda kad joj je najgore. Progutaće svoju tugu i bol i nastaviti da bude stub jedne porodice - piše Seka, a u nastavku bloga se bavi i zlostavljanjem žena, ali i apeluje da je stalna kontrola zdravstvenog stanja neophodna.
Kompletan post "Ne daj se kraljice" možete pročitati ovde.

Izvor: Opera-17

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti