Maya Berović: Odmor sa verenikom u Dubaiju

Maya Berović: Odmor sa verenikom u Dubaiju

Autor: | 24/05/2013

0


Sećanja čine život svakom čoveku, a putovanja ga obogaćuju. Zato, Maya Berović će imati i te kako čega da se seća u starosti. Odmor u Dubaiju dobro će pamtiti i prepričavati, jer osim toga što se odlično provela i napunila baterije pred radno leto koje je očekuje, Maya je, kako smo saznali, odmarala u apartmanu koji koristi porodica Bekam.
Naime, počasni gost na otvaranju hotela smeštenog na veštačkom ostrvu Palma, pre dve godine bio je Dejvid Bekam. Od tada, jedna od najpoznatijih porodica na svetu, u čijem je vlasništvu i jedna od plaža na ovom ostrvu, uvek odmaraju baš tu, pa nas je zanimalo da li je Maya namerno uzela taj apartman.
- Ja iskreno prvi put čujem tu informaciju. Znam da tamo mnoge svetske zvezde imaju svoje privatne plaže, ali nisam znala da Bekamovi odmaraju u apartmanu u kom sam odsela. Jedino što je bilo presudno je što mi se hotel svideo, kao i apartman i ništa mi drugo nije bilo bitno. Sve u životu biram po tom principu, jer mi je bitno da se osećam lepo i odmorim, ako sam već na odmoru - kaže Maya.
Kako smo saznali, apartman u kom je odsela poseduje i sopstveni bazen, a cena noćenja ide i do nekoliko hiljada evra, pa verujemo da je Maya sa verenikom Alenom zaista uživala u svakom trenutku ovog luksuznog odmora.

IMG_0988

IMG_0989

IMG_1026

IMG_1031
Autor: Gordana Vasiljević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin