Seka Aleksić: Dobila sam samo komplimente za svoj glumački talenat

Seka Aleksić: Dobila sam samo komplimente za svoj glumački talenat

Autor: | 27/05/2013

0

Seka Aleksić i Dragan Vujić Vujke su završili sinhronizaciju "Štrumfova" i malo se našalili. Popularna pevačica otkrila je da je uživala pozajmljujući glas jednom od likova u filmskog nastavku popularnog crtanog.
– Ovo je za mene divno iskustvo... Pored toga što sam fan Štrumfova, zaista sam bila prijatno iznenađena kada su mi iz PR tima saopštili da bi producenti voleli da baš ja pozajmim svoj glas za ovaj film. S obzirom na to da znamo ko je sve od svetskih zvezda pozajmio svoj glas zaista mi imponuje što sam deo ovog projekta – kaže Seka i dodaje:
- Najpre sam snimila mali deo filma i moj glas je poslat čelnicima koji su odlučili da li je on ispunio njihova očekivanja ili ne. Brzo smo dobili potvrdan odgovor i za dva dana sam sve snimila.
Seka otkriva da je dobila sve same pohvale na račun svojih glumačkih sposobnosti.
– S obzirom na to da je producent, Vujke je vtlo kratko i jednostavno objasnio šta se od Veky očekuje i ja sam sledila njegova uputstva i savete. On je divan u onome što radi i verovali ili ne, u rekordnom terminu smo završili sve. Iznenađen je bio koliko sam talentovana za glumu. Uputio mi je komplimente koji mi kao umetniku mnogo znače. Ovo je tek početak jedne divne saradnje. Nestrpljivo čekam 28. jul i premijeru ovog divnog filma – rekla je Seka za Scandal.

Tekst: Ivan Vuković copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin