Žizel Bundšen: Nesavršenosti su ono što nas čini lepim

Žizel Bundšen: Nesavršenosti su ono što nas čini lepim

Autor: | 27/05/2013

0

Žizel Bundšen (32) važi za najplaćeniju manekenku na svetu, a mnogi je smatraju jedinom pravom naslednicom supermodela kao što su Klaudija Šifer i Naomi Kempbel. I pored toga što joj na zanosnoj figuri mnogi zavide, brazilska manekenka smatra da su nesavršenosti i mane ono što žene čini lepim i privlačnim.
- Svaka žena je drugačija. Nesavršenosti su ono što nas čini jedinstvenim i lepim - izjavila je Žizel.
Ona je apelovala na ljude da prihvate svoja tela, kao i na kreatore modnih kampanja i fotografe da prestanu da retuširanjem fotografija promovišu neprirodan izgled. Tako je u svojoj poslednjoj kampanji, koju je uradila za švedski brend "BLK DNM", insistirala da pozira bez šminke i posebne frizure, što je kreativni direktor Johan Lindberg sa oduševljenjem prihvatio.
- Volim njegov pristup jer se osećam onako kako svaka žena treba da bude, realna i sirova, a to se danas retko dešava u svetu mode. On se ne trudi da retušira fotografije ili da vas fotografiše pod odrešenim svetlom. Ne razmišlja o tome kako treba da izgledate, već prihvata to kako izgledate - rekla je Žizel.
Rezultat ove saradnje tek treba da bude objavljen, pošto je najavljeno da će promotivne fotografije uskoro ugledati svetlost dana.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: zizel budsen