Lena Kovačević: Povratak na scenu posle rođenja sina Vuka

Lena Kovačević: Povratak na scenu posle rođenja sina Vuka

Autor: | 06/06/2013

0

Pevačica i nekadašnji član žirija "Prvog glasa Srbije" Lena Kovačević uskoro će publici predstaviti svoj novi album "San" koji je pripremala prethodnih godinu dana. Ovoj lepoj i uspešnoj dami to će biti prvi izlazak u javnost pošto se prošle godine prvo udala za Veljka, a potom i rodila sina Vuka, koji sada ima devet meseci. Paralelno sa novim pesmama, Lena će predstaviti i spotove za numere.
- Ovaj album je nešto više u pop maniru, samim tim što se sastoji od nekih meni dragih kompozicija Bajage, Dina Merlina, Vlade Georgieva, Đorđa Marjanovića i mnogih drugih, kao i nekoliko originalnih pesama. To je jedan lep kolaž stilova koje volim - popa i džeza. Pripreme albuma su počele pre godinu dana kada sam bila u poodmakloj trudnoći. Naporno sam radila, znala sam da će tako i biti i pripremala sam se za to, ipak, trudnicama bih preporučila mirovanje - kaže Lena i dodaje da njen sin reaguje na njene nove melodije, kao i da joj je prijalo što je posle porođaja imala priliku da skoro godinu dana ne bude u javnosti.
- Sve su to prirodne faze, mislim da je dobro kad žena može da se posle porođaja lagano vraća u ritam. U inostranstvu, a već pomalo i kod nas, to postaje misaona imenica i radi se na tome da žena gotovo iz porodilišta, ukoliko je to moguće, što vitkija ode na posao. Potrebno je vreme i mislim da je privilegija biti sa porodicom i uživati u svakom danu. Biti majka je jedno predivno, novo i veliko iskustvo, čini mi se da svaki segment života dobija neki novi ugao iz kog može da se posmatra - zaključuje Kovačevićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još