Nataša Bekvalac: Samo mrtvog psa niko ne šutira

Nataša Bekvalac: Samo mrtvog psa niko ne šutira

Autor: | 07/06/2013

0

Pop pevačica Nataša Bekvalac oglasila se povodom pisanja pojednih medija da je na Ibici bila sa Ćazimom Osmanijem. Nataša tvrdi da to nije tačno i da će tužiti sve one koji su plasirali tu vest:
- U želji da svojoj publici u Srbiji, u kojoj svi veoma teško živimo,da ne kažem preživljavamo, putem muzike dam bar tri i po minuta dobre energije i dobrog raspoloženja, nažalost ponovo sam dočekana na nož, na najpodmukliji mogući način.
U saopštenju Nataša tvrdi da “nikada nije imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu njoj privatno, ili njenoj karijeri.
Što se tiče Ćazima, Nataša kaže:
- Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela. Da je to istina svi jako dobro znate.
Uz nekoliko puta ponovljenu rečenicu da će tužiti i ona i cela ekipa sa kojom je bila na Ibici, sve medije koju su, kako kaže, "ovu laž preneli", pevačica na kraju saopštenja zaključuje:
- Samo mrtvog psa niko ne šutira - rekao mi je moj tata jutros. To nisam i nikada neću biti, ali Vas molim kada to već činite da samo na tren pomislite da ništa nisam uradila da bih takva šutiranja dobila.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još