Aca Lukas održao sinoć na Marakani koncert za pamćenje

Aca Lukas održao sinoć na Marakani koncert za pamćenje

Autor: | 09/06/2013

0

Aca Lukas održao je sinoć spektakularan koncert na Marakani, koji je s pravom dobio epitet najveće žurke na Balkanu. Pevač je na stadionu "Crvene zvezde" publici koja je brojala oko 60.000 ljudi priredio provod za pamćenje.
Kapije Marakane otvorene su oko 17 časova, a na ulicama oko stadiona već je vladala velika gužva. Lukas je još ranije stigao na Marakanu kako bi bio uveren da je sve u najboljem redu, a u pauzama se opuštao igrajući fliper. Veljko Ražnatović sa prozora je posmatrao okupljanje fanova pre nego što im se i sam pridružio, a od javnih ličnosti među prvima su stigli Saša Kapor, Saša Mirković, Bojan iz grupe "Leksington", voditelj Vlada Stanojević, Lepa Brena sa sinovima, Jovana Tipšin, Vujadin Savić, Bojan Bjelić, Dajana i Žika Jakšić, a kasnije je došla i Ceca Ražnatović sa kćerkom Anastasijom.
Lukas je izveo svoje najveće hitove, a publika je u glas pevala sa njim. On nije krio oduševljenje zbog sjajne atmosfere koja je vladala na stadionu. Podršku pevaču, pored njegovog "Folk haus benda", na bini je pružio i "Leksington bend", koji je gledaoce zabavljao u pauzi, Ivana Selakov sa kojom je Lukas otpevao duet "Daleko si" i Nebojša Vojvodić.
Koncert je završen oko pola sata nakon ponoći velikim vatrometom i hitom "Lična karta".

Izvor: Scandal.rs/IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
(zabranjeno prenošenje informacija i fotografija bez pismene dozvole autora)

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin