Tamara Eklston: Venčanje posle kratke romanse

Tamara Eklston: Venčanje posle kratke romanse

Autor: | 10/06/2013

0


Tamara Eklston venčaće se u utorak sa svojim verenikom Džejem Rutlendom. U nedelju je bogata naslednica stigla u Nicu kako bi obavila poslednje pripreme za više miliona funti vredno venčanje. Ova 28-godišnja sirota mala bogatašica i njen izabranik stigli su u Nicu privatnim avionom, piše Daily Mail. U Nici su već i njena majka Slavica i sestra Petra.
Odseli su u hotelu Rolls Royce Phantom, a Tamari je ovog puta pomalo smetala medijska pažnja, koju inače obožava. Stigla je u Francusku sa mnogo prtljaga.
Džej i Tamara venčaće se u hotelu Grand du Cap Ferrat, koji su kompletno zakupili. Predstavnik za medije ovog hotela već je ranije izjavio kako su bukirani do 13. juna.
Slavlje će trajati tri dana, a posetioce očekuju nastupi Eltona Džona, Lajonela Ričija i Marka Ronsona. Na svadbu je pozvan sav "krem" Velike Britanije, a očekuje se preko 150 gostiju. Iako bi mnogi pomislili da će se Džej u slučaju razvoda okoristiti novcem ove bogatašice, to nije tačno.
Naime, potpisao je predbračni ugovor kojim, u slučaju razvoda, ostaje bez ičeg. Ugovor je navodno potpisan čim je Džej zaprosio Tamaru u februaru ove godine. Verili su se nakon svega četiri nedelje romanse. Pre Džeja, Tamara je bila u turbulentnoj romansi s brokerom Omarom Kamijem. Raskinuli su nakon dve i po godine veze, otkazavši tada planiranu svadbu. Vrlo brzo nakon raskida našla je sreću s Rutlendom.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin