Aleksandra Stan: Životna drama rumunske muzičke zvezde

Aleksandra Stan: Životna drama rumunske muzičke zvezde

Autor: | 20/06/2013

0

Najveća rumunska mzička zvezda Aleksandra Stan (24) proživljava veliku životnu dramu. Vlasnica hita "Mr Saxobeat" nije imala saobraćajnu nesreću, kako se tokom proteklog vikenda pisalo po rumunskim medijima. Pevačica tvrdi da ju je prebio menadžer.
– Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem, Želim da znaju da n isam imala saobraćajnu nesreću. Izgledam ovako zbog Marcela Prodana – izjavila je Aleksandra.
Reč je o čoveku koji ju je na jednom pevačkom takmičenju otkrio 2009. godine. Batine je, tvrdi, dobila nakon što je po prvi put u karijeri zatražila honorar.
– Počeo je da me udara i gura, a ja sam pala i onesvestila se u pokušaju da mu uzvratim. Probudila sam se dva sata posle na kauču u studiju, ušuškana kao da sam spavala. Odveo me je u svoj auto, a ja sam pokušavala da izađem u vožnji. Otvorio mi je vrata, izbacio me, a ja sam trčala nasred ulice, pokušavajući da zaustavim auto koji mi se približavao – opisala je Aleksandra.
Menadžer se još nije oglasio, a Aleksandrina letnja evropska turneja je dovedena u pitanje. Ova priča će svoj epilog dobiti na sudu.

Autor: Life Content
Izvor: rtl.hr
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: menadžer napad

Pročitajte još