Gabi Hofman: Mel Gibson me je maltretirao kada sam imala samo 11 godina

Gabi Hofman: Mel Gibson me je maltretirao kada sam imala samo 11 godina

Autor: | 22/06/2013

0

Glumica Gebi Hofman ispričala je kako je Mel Gibson vrištao na nju, i nazivao je pogrdim imenima, tokom snimanja njegovog filma "Čovek bez lica" 1993. godine. Glumica je tada imala samo 11 godina.
Gebi je angažovana za ulogu u Gibsonovom filmu, nakon što su njena dva predhodna filma "Polje snova" i "Besani u Sijetlu" doživeli pravi uspeh.
- Stvarno se iživljavao na meni, svaki put kada bih pogrešila. Nazivao bi me svakakvim imenima, da sam čak i duže plakala nego što sam glumila - kazala je Hofmanova.
Glumica je rekla da je inače imala dobar odnos sa svim režiserima, pa joj je zato bilo čudno kada je naišla na Mel Gibsona, koji je poznat u Holivudu više po svojim agresivnim ispadima, nego po svojim ulogama.
Poslednji u nizu incidenata glumca, desio se 2006. godine, kada je napao svoju bivšu devojku Oskanu Griogijevu te završio na sudu zbog toga.
U međuvremenu Gebi Hofman je završila fakultet, te se vratila glumi u projektima sa Miki Rurkom u filmu "13", i Majklom Serom u nagrađivanom nezavisnom filmu "Kristalna vila".

Izvor: Blic
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti