Neda Ukraden: Uskoro baka po treći put

Neda Ukraden: Uskoro baka po treći put

Autor: | 24/06/2013

0

Pevačica Neda Ukraden po treći pu će postati baka. Njena kćerka Jelena, koja već ima bliznakinje Aleksandru i Nedu, ponovo je u blagoslovenom stanju. Kako saznajemo, pevačicina mezimica je tek nedavno saznala da je trudna, što je sa majkom i najboljim prijateljicama proslavila u restoranu "Tabor". Ona i suprug Predrag Minović željno išćekuju treće dete, dok se proširenju porodice kao dete raduje i baka Neda.
- Pa, kako ste saznali?! Neverovatni ste, pošto je u pitanju baš rana trudnoća – iznenadila se Neda kada semo je pozvali da čestitamo.
Baka ne krije radost što će njihov dom oplemeniti još jedna beba, ali ne razmišlja o tome da posle dve devojčice dobije unuka.
- Presrećna sam naravno, sve što želim jeste da bude živo i zdravo. Devojčice obožavam, ali šta god da bude, radovaćemo se – kaže pevačica.
Njena radost je utoliko veća što kćerka Jelena sa suprugom i kćerkama živi sa njom, pa Neda svakodnevno učestvuje u odrastanju budućih naslednica. Pevačica po kojoj je jedna od bliznakinja dobila ime, a druga po predragovoj mami Aleksandri, krstila je unuke krajem prošle godine, dok su im u januaru ove godine priredili gala slavlje povodom prvog rođendana.

Izvor: Naše Novine

Foto: Kurir, Dragan Kadić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti