Amar Jašarspahić: Proslava pobede u "Zvezdama Granda"

Amar Jašarspahić: Proslava pobede u "Zvezdama Granda"

Autor: | 24/06/2013

0

Amar Gile Jašarspahić, pobednik sedme sezone takmičenja "Zvezde Granda", po završetku finala proslavio je svoj trijumf u jednom beogradskom klubu. On je okupio najbliže prijatelje, učesnike i voditelje ovog muzičkog šoua, s kojima se veselio do jutra.
Pevač je bio uzbuđen i pod utiskom, ali je sve to nestalo kad se latio mikrofona. Pevao je iz sveg glasa, a onda su mu se pridružili i ostali takmičari. Poskakali su na stolove, na kojima su igrali do jutra, a neki od njih su lomili čaše. Da bi zabava bila još uzbudljivija, Aleksandra Prijović, za koju se priča da je s Amarom u tajnoj vezi, otpevala mu je dve pesme na uvce. Pobednika su opsedali sa svih strana za autograme i slike, a on od sreće nije znao za sebe.
Od samog početka takmičenja dvadesetdvogodišnji Gile je mnogima bio favorit, te stoga ne čudi što je veliki broj ljudi slavio njegov trijumf.
- Bio sam favorit, ali se nisam nadao pobedi - rekao je Amar i dodao da je osećao veliku tremu pred proglašenje pobednika finalne večeri.
Kao nagradu za pobedu, on je dobio i stan u Beogradu, u koji već može da se useli, ali Amar kaže da još nije siguran da li će se doseliti u srpsku prestonicu.
- Da mi nije Bosne, možda ne bih ni pobedio. Najverovatnije ću živeti na relaciji Bosna - Srbija.
Pevač je otkrio da bi najradije voleo da snimi duet sa Aleksandrom Prijović, a na pitanje da li između njih ima nešto više od prijateljstva, odgovorio je:
- Mi smo samo prijatelji, a iz prijateljstva se rađa i ljubav. Što da ne.

Izvor: Kurir
Foto: Dragan Kadić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin