Katarina Vučetić: Prva poseta Njujorku

Katarina Vučetić: Prva poseta Njujorku

Autor: | 25/06/2013

0


Voditeljka Katarina Vučetić nedavno je u Njujorku provela pet dana. Ova lepa crnka išla je u Ameriku kao ambasador brenda "Reebok", gde je prisustvovala jedinstvenom događaju koji je ova kompanija organizovala za svoje promotere i novinare. Tom prilikom upoznala je i muzičku zvezdu Ališu Kiz, koja je takođe zaštitno lice poznatog sportskog brenda.
- Jako sam uzbuđena što sam prvi put bila u Sjedinjenim Američkim Državama. Koliko god slušali o toj zemlji, potpuno je drugačije kada odete tamo. Bili smo smešteni u jednom elitnom hotelu na Menhetnu. I pored poslovnih obaveza imali smo dovoljno slobodnog vremena za uživanje. Drago mi je i što sam upoznala Ališu Kiz, skromnu i harizmatičnu devojku koja se ponaša baš onako kako sam očekivala. Inače, moja saradnja sa kompanijom "Reebok" traje već dve godine i zaista sam prezadovoljna tretmanom koji imam - tvrdi Katarina, koja je svog dečka Darka obradovala poklonom.
- Darko i ja se polako pripremamo za venčanje koje planiramo da obavimo tokom leta - kaže bivša učesnica rijalitija „Survivor“ koja se okušala i u karijeri voditelja.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti