Rajan Rejnolds: Supruga Blejk Lajvli mi je glavni modni kritičar

Rajan Rejnolds: Supruga Blejk Lajvli mi je glavni modni kritičar

Autor: | 27/06/2013

0

Rajan Rejnolds (36) ne krije da je njegova supruga Blejk Lajvli (25) vodi glavnu reč kada je njegov odevni stil u pitanju. Glumac je izjavio da nikada ne izlazi iz kuće pre nego što ona odobri njegovu odevnu kombinaciju.
- Nikada ne bih izašao iz kuće bez njenog odobrenja - izjavio je u utorak Rajan na premijeri animiranog filma "Turbo" u Barseloni i otkrio da je i pre odlaska na premijeru morao da se savetuje sa suprugom.
Blejk i Rajan venčali su se u septembru 2012. godine, a glumica je nakon ulaska u bračnu luku oduševljeno izjavila da bi s njim želela da ima tridesetoro dece.
- Oduvek sam želela da imam veliku porodicu. Volela bih da imam tridesetoro dece sa Rajanom da mogu. Nikada nisam bila srećnija u životu. To je izbor koji imate svaki dan kad se probudite i kažete: "Nema razloga da mi današnji dan ne bude najbolji u životu" - izjavila je Blejk prošle godine.
Zvezda serije "Tračara" pre Rejnoldsa bila je u vezi sa kolegom iz te serije Penom Bedžlijem, dok je Rajan dve godine bio u braku sa Skarlet Johanson od koje se razveo 2010. godine.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti