Si Lo Grin: Kralj soula večeras na Exitovom rođendanu u Novom Sadu

Si Lo Grin: Kralj soula večeras na Exitovom rođendanu u Novom Sadu

Autor: | 28/06/2013

0

Povodom Exitovog 13. rođendana, večeras u Novom Sadu nastupiće kralja soula, Si Lo Grin. Pevač je sinoć oko 21h sleteo na beogradski aerodrom, pored mnogobrojnih pratilaca koji su pristizali tokom celog jučerašnjeg dana u čak 5 avionskih letova. Si Lo je veče proveo u izlasku po beogradskim restoranima i klubovima. Tim povodom je izjavio:
- Oduševljen sam ovdašnjim ljudima i njihovom lepotom, pogotovo devojkama. Exit je veoma poznat i cenjen festival u celom svetu i počastvovan sam što ću nastupiti na rođendanskoj proslavi festivala. Očekujem da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti.
Si Lo Grin zahtevao je 3 sobe za presvlačenje. Sve sobe treba da budu opremljene nameštajem kao što su stolice, sofe, jedno veliko i jedno ogledalo za šminkanje, sapun, veliki peškiri... Pored opremljene 3 svlačionice, pevač je tražio uobičajne stvari poput hrane (voće i hrana bez svinjetine) i pića (voda čuvana na sobnoj temperaturi i različita alkoholna pića)...
Na Trgu Slobode postavljena je velika bina, širine preko 20 metara, sa vrhunskom produkcijom. Očekuje se izuzetno veliki broj ljudi zbog čega će biti postavljeno 5 video ekrana i dodatno ozvučenje po čitavom centru, kako bi svi prisutni mogli da vide i slušaju izvođače sa raznih strana - iz ulice Modena, Zmaj Jovine, iz Katoličke porte, ispred SNP-a...
Pored Si Lo Grina, nastupiće i grupe "Svi na pod", "Zemlja Gruva" i "Perpetuum Mobile". Koncert je besplatan za sve posetioce.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još