Katarina Vučetić: Venčanica Darka Kostića je spremna

Katarina Vučetić: Venčanica Darka Kostića je spremna

Autor: | 29/06/2013

0


Organizacija svadbe je jedan stresan posao, ali olakšavajuća okolnost može da bude ako se udajete za svog najboljeg prijatelja i čoveka kojeg znate 13 godina, kao što je slučaj sa voditeljkom Katarinom Vučetić.
Markantnu crnku smo uhvatili u jeku kozmetičkih priprema za venčanje koje je zakazano za sredinu jula. Ona kaže kako je nesvesna da će stati na ludi kamen.
- Dok ne obučem venčanicu, mislim da mi neće biti jasno da ću postati supruga. Inače, još u maju je bila gotova, a kreirao ju je Darko Kostić. Prelepa je, ceo dan ću provesti u njoj. Dakle, nema presvlačenja. Posebno uveče sva njena lepota dolazi do izražaja - kaže ushićeno buduća nevesta.
Ona se seća trenutka kada joj je dugogodišnji najbolji prijatelj izjavio ljubav.
- U momentu kada mi je Dare priznao da me voli, ja sam bila u šoku. Nisam htela da pričam s njim. Jedan dan. On je bio moj kandidat za kuma, da sam se udala za drugog. Pre 10 godina da su mi postavili pitanje da li bih ikada moga da budem s njim, rekla bih da nema šanse - kaže Katarina.
I za kraj, ona ipak nepokolebljivo veruje u muško-ženska prijateljstva.
- Imam ja pravih muških prijatelja. To su čvrsta poznanstva. A ovo sa Darkom? E, to je nešto posebno - zaključila je lepa voditeljka.
Voditeljka ističe da su njen izabranik i ona dugo krili vezu, ali i da joj je odobravanje roditelja jako bitno.
- Darko i ja smo u vezi, evo već godinu dana i dva meseca. Nisam htela da se zna o tome. Veridba je bila naša, intimna. Meni se moj san ispunio i ja znam pored koga se budim. Moji roditelji su ga prihvatili, što je meni važno - iskrena je voditeljka Katarina.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još