Henri Kejvil i Kejli Kvoko: Novi holivudski par

Henri Kejvil i Kejli Kvoko: Novi holivudski par

Autor: | 01/07/2013

0

Zvezda novog filma o Supermenu Henri Kejvil započeo je romansu sa glumicom Kejli Kvoko, zvezdom serije "Štreberi", saznaje magazin "People". Iako portparoli glumaca nisu želeli da komentarišu ove glasine, izvori tvrde da se par nedavno zbližio.
- Oboje su bili singl i nedavno su počeli da se zabavljaju. To je tek početna faza veze i sjajno se zabavljaju - rekao je izvor za ovaj list.
Kejli je nedavno putem Tvitera preporučila svojim fanovima da obavezno odgledaju novi Kejvilov film "Čovek od čelika", uz fotografiju na kojom pozira u bioskopu pored postera ovog ostvarenja. Ova televizijska zvezda nedavno je raskinula vezu sa muzičarom Bretom Bolindžerom, a ranije je bila u vezi sa svojim kolegom iz serije "Štreberi" Džonijem Galeckim. Njih dvoje su svoju romansu i verudbu dugo krili od javnosti i o tome su otvoreno progovorili tek nakon raskida.
Henri je takođe nedavno raskinuo vezu, sa Đinom Karano, a veliku pažnju javnosti dobio je zbog uloge Supermena, zbog koje je dobio titulu jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja.

Izvor: Life Content
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još