Nikolina Bojić: Ne žalim za titulom Mis Srbije

Nikolina Bojić: Ne žalim za titulom Mis Srbije

Autor: | 04/07/2013

0

Nikolina Bojić, koja je prošlog oktobra samo nedelju dana bila zvanično najlepša Srpkinja, posle devet mesci ćutanja priča za "Blic" o svom životu i braku s teniserom Frankom Dančevićem nakon skandala s krunom.
Nikolina Bojić prošle godine ponela je titulu najlepše Srpkinje, ali je odmah vratila krunu jer se saznalo da je udata i da ima set provokativnih fotografija, što je u suprotnostima s pravilima ovog takmičenja. Organizatori su pretili tužbama, a misica se povukla iz javnog života. I to na Floridu, gde živi sa suprugom teniserom Frankom Dančevićem.
- Sve to oko izbora za mis trebalo je da bude nešto jako lepo, ali nije bilo i završilo se kako se završilo. Moj život nije stao, štaviše posle svega samo želim da živim normalan život kao svi obični ljudi jer to sam ja - rekla je Nikolina.
Iz agencije "Miss YU" isticali su da od Nikoline preko suda potražuju odštetu u iznosu od 50.000 evra, ali se dalje od toga nije otišlo.
- U svoj onoj gužvi nisam znala šta se zaista dešava, niti šta treba da radim, pa sam se branila ćutanjem. Zaista mi nije potrebna slava kroz kojekakve skandale. Ne želim da budem javna ličnost i neka ostane onako kako je sve ispalo. Srećna sam ovde gde sam trenutno, okružena sam svojom porodicom i najbližim prijateljima, i planiram svoju skromnu budućnost - kaže lepotica.
Inače, Nikolina se bavi fitnesom, koji je studirala na privatnoj akademiji u Beogradu, i kaže da najviše vremena provodi na Floridi sa svojim suprugom, s kojim puno putuje. Bavi se modelingom i manekenstvom, a pre nekoliko meseci uradila je veliku kampanju za modnu liniju u Turskoj.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti