"Your face sounds familiar": Novi rijaliti od jeseni na TV Prva

"Your face sounds familiar": Novi rijaliti od jeseni na TV Prva

Autor: | 04/07/2013

0

Prva srpska televizija emitovaće od jeseni novi muzički šou "Your face sounds familiar" koji je apsolutni hit u svim zemljama u kojima se trenutno prikazuje. Ovaj šou emitovan je sa velikim uspehom i u Grčkoj na kanalu Antenna grupe, vodeće medijske grupacije u regionu u čijem sastavu se nalaze Prva srpska televizija, Prva TV u Crnoj Gori i Planet TV u Sloveniji.
Koliko je ovaj šou popularan govori i podatak da je finalna emisija u Grčkoj, emitovana u nedelju, 30. juna, ostvarila neverovatan udeo u gledanosti od čak 51,8 odsto prema zvaničnim merenjima tamnošnje agencije za istraživanje.
Sa velikim nestrpljenjem iščekuje se početak emisije na Prvoj, a produkcijske pripreme već su u toku. Šou je takmićarskog karaktera, a učesnici su poznate ličnosti koje će pokazati umeće imitiranja domaćih i svetskih zvezda iz sveta muzike. Takmičare ocenjuje žiri, publika i drugi takmičari (učesnici se takođe i međusobno ocenjuju). Za razlliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika, već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera, te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.
Pregovori sa potencijalnim učesnicima i žirijem je u toku, a možemo reći da će neki predstavljati veliko iznenađenje. U svakom slučaju, očekuje nas više nego zanimljiv šou koji će sigurno oduševiti publiku i osvojiti je upravo drugačijim sadržajem i onim na šta su već navikli kada je u pitanju Prva, vrhunskom produkcijom.
- Kvalitet i raznovrstost programa su i dalje upošište naše šeme. Prva priprema vrelu jesen, osvežićemo program novim projektima i ponuditi nove formate kao što je "Your Face Sounds Familiar", šou koji osvaja medijsko tržište širom sveta. Cilj nam da postavljamo sve više standarde kada je reč o tehničkim kapacitetima i novitetima te ćemo tako ponovo pomeriti granice u domenu zabavnog programa. Gledaoce ćemo obradovati novim, hit emisijama koje do sada nisu viđene na ovom tržištu - rekao je Dragan Nenadović, direktor Prve, povodom najave šoua "Your Face Sounds Familiar".
Menadžemnt Antenne za jugoistočnu Evropu takođe veruje da će šou ostvariti veliki uspeh u Srbiji.
- Posvećujemo veliku pažnju specifičnostima svakog tržišta, lokalnog stanovništva i televizijske publike u regionu Jugoistočne Evrope gde Antenna Grupa ima operacije. Poštujemo različitosti gledališta i nastojimo da, pre svega kvalitetom programa, ispunimo očekivanja gledalaca, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Sloveniji. Kao što smo posvećeni svakom tržištu ponaosob, tako verujemo i u region kao celinu, njegovu perspektivu i dalji razvoj oličen u snaženom ljudskom potencijalu - izjavio je Pavel Stančev, generalni direktor ASEE.
U tehničko-produkcijsom smislu, ovo je veoma zahtevan format koji će gledaoce oduševiti fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara o kojima će brinuti čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista, pa sve do vrhunskih maskera i šminkera. Šou je osvojio publiku širom sveta, emituje su u Kini, Rusiji, Ukrajini, Italiji, Grčkoj, Estoniji, a ove godine prikazivaće se u SAD, Velikoj Britaniji i Srbiji. Takmiči se 10 poznatih ličnosti, a žiri broji četiri člana.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin