Najdžela Loson se razvodi nakon deset godina braka

Najdžela Loson se razvodi nakon deset godina braka

Autor: | 07/07/2013

0


Umetnički kolekcionar multimilioner Čarls Sači (70) pokrenuo je brakorazvodnu parnicu protiv poznate kuvarice Najdžele Loson (53) mesec dana pošto je snimljen kako ju je ščepao za vrat u jednom restoranu u Londonu. Sači je ekskluzivno otkrio „Dejli mejlu” da je odlučio da se razvede od Losonove jer je ona odbila da mu sačuva ugled nakon pomenutih slika.
Žao mi je što moram da objavim da se Najdžela i ja razvodimo. Osećam da sam poslednjih godinu dana bio razočaranje za Najdželu a lično sam razočaran što joj je savetovano da ne daje javne komentare u kojima bi objasnila da se grozim nasilja svake vrste nad ženama i da je nikada nisam fizički zlostavljao – piše u zvaničnoj Sačijevoj izjavi dostavljenoj britanskom listu.
Ovim je stavljena tačka na desetogodišnji brak nakon nedelja nagađanja u medijima oko toga kako će Losonova reagovati na javno poniženje kada su procurile slike na kojima je Sači steže za grlo i uvrće joj nos. Večera se desila 9. juna a slike su objavljene na internetu nedelju dana kasnije. Najdžela je nakon toga napustila dom koji je delila sa Sačijem i od tada nije razgovarala sa njim, uprkos muževljevim preklinjanjima.Multimilioner je otkrio da je onoga dana kada su slike objavljene dobio naređenje od Najdželinog PR savetnika Marka Hačinsona da se izvini za napad i prizna da ga je sramota.
Da li si luda, znaš da to nije istina – rekao je Čarls supruzi na šta je ona odgovorila:
- Mislim da nemamo izbora.
Nakon toga je usledila žestoka svađa i Čarls je naredio Najdželi da se spakuje i odseli. Sledećeg dana, 17. juna, Sači je doborovoljno otišao u policiju gde je dobio upozorenje za napad.
- Naša ljubav je bila duboka ali poslednjih godinu dana smo se otuđili... Svađa koju je zabaležio fotograf u restoranu Skots mogla je da bude i slika kada Najdžela hvata mene za gušu da bi mi privukla pažnju – jer je to ranije zaista i radila – kazao je Sači.
- Moji gestovi nisu bili nasilni. Mi smo instinktivno taktilni ljudi. Da, moje ruke su bile oko njenog vrata i mada je teško za poverovati, nisam je pritiskao. Zapravo, to je bio samo gest, ali fotografije su dale sasvim drugačiji utisak i pogrešan nagoveštaj. Najdžela je dala izjavu u policiji koja podržava to viđenje. Žao mi je što smo se posvađali. Žao mi je što se uznemirila. Još mi je više žao što je to kraj našeg braka. Najdžela je i dalje najdivnija žena na svetu i srećan sam što mi je bila supruga sve ove godine - zaključuje Sači u svojoj izjavi.

Izvor: Blic
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još