Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Otkriven uzrok raskida

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Otkriven uzrok raskida

Autor: | 08/07/2013

0


Nataša Bekvalac raskinula je jednogodišnju vezu s manekenom Vladimirom Vuksanovićem zbog prevare. Pevačica ovo krije kao zmija noge, jer ne želi da se u javnosti priča kako joj je dečko bio neveran, naročito zato što joj se i brak s Danilom Ikodinovićem raspao zbog njegove afere s drugom devojkom.
Inače, Vlada je varao Natu s drugaricom starlete Sandre Partizan, koja sebe predstavlja kao najvatreniju navijačicu crno-belih. Da zlo bude veće, Bekvalčeva je za neverstvo saznala kad je to obelodanila upravo Sandra na svom Tviter nalogu.
- Nataša je poludela kad su joj javili da je Sandra Partizan napisala da se Vlada na jednom splavu ljubio s njenom drugaricom i da joj je tako javno nabio rogove. U prvi mah je burno reagovala, ali nakon nekoliko trenutaka se pribrala i odlučila da ga ostavi - govori naš dobro obavešten izvor.
Nakon raskida Vlada od Nate nije dobio nijedan poziv niti poruku. Iako pričaju sve najlepše jedno o drugom i ističu da ima mesta za pomirenje, videćemo da li Bekvalčeva manekenu može da oprosti prevaru.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još