Nataša Bekvalac: Muškarce osvajam osmehom

Nataša Bekvalac: Muškarce osvajam osmehom

Autor: | 10/07/2013

0


Nataša Bekvalac svojim izgledom, pesmama i izjavama, ali i ljubavnim životom godinama intrigira domaću javnost. Pop pevačica pokušala je da objasni kakva je osoba kada se isključe kamere, kao i zašto predstavlja "magnet" za suprotan pol.
- Kad je reč o mom fizičkom izgledu, znam da ljudi svašta pričaju. Ako pogledate moje slike kada sam imala 15 godina, videćete da sam i tada imala ogromne usne ali i kompleks, baš zbog toga. Dakle, usne nisam operisala. Uradila sam jednu estetsku korekciju grudi, što sebi može da priušti svaka domaćica - rekla je Nataša, gostujući u emisiji "Glamur kafe".
Na pitanje, zašto toliko privlači suprotni pol, pevačica je u prvi mah htela da izbegne odgovor.
- Recimo to ovako – muškarci kažu da sam prirodnija nego druge žene, ležerna, društvena... Ono što današnjim ženama nedostaje je osmeh. Oko nas je pregršt prelepih devojaka ali one su namrštene, u užasnom grču. Život treba živeti, voleti, ne treba se opterećivati... čak i ako si raščupana, nesređena dopašćeš se svom dečku ako između vas dvoje postoji dobra energija - rekla je pevačica.
Nataša je, takođe, potvrdila informaciju da je odbila učešće u rijalitiju VIP Veliki Brat.
- Postoje stvari koje ne želiš da uradiš zbog novca. Nijedno moje jutro, noć nema cenu - neću da prodam mesec dana svog života jer sam veliki hedonista. Degutantno je zamarati gledaoce, na primer, pranjem zuba. Od detinjstva imam problem sa autoritetima i kada se nađem u uslovima koje ne mogu da kreiram, a rijaliti te stavlja u određeni okvir, to bi me silno razbesnelo - zaključila je Nataša.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin