Slavica Ćukteraš: Pesma "Kao nova" donela je nove momenete u mojoj karijeri

Slavica Ćukteraš: Pesma "Kao nova" donela je nove momenete u mojoj karijeri

Autor: | 14/07/2013

0


Folk zvezda Slavica Ćukteraš uslikana je na balkonu u strasnom zagrljaju sa mlađanim manekenom Aleksandrom! Pevačica je ovim gestom odmah pokrenula priče da je ipak okončala višegodišnju vezu sa beograđaninom Stefanom Tanaskovićem o čemu su mediji brujali proteklih meseci. Ipak, stvar je drugačija, budući da je nekadašnja Zvezda Granda zapravo snimila spot za svoju novu pesmu "Kao nova" koju je nedavno objavila u izdanju Granda. Slavica je odlučila da sa novom pesmom promeni i deo ekipe, pa su na spotu koji obiluje eksplicitnim scenama radili naš najbolji reditelj i fotograf Dejan Milićević, stilista Nenad Todorović, kao i najangažovaniji šminker i frizer na našim prostorima Srđan Petković.
- Nova pesma donela je i neke nove momenete u mojoj karjeri! Jednostavno se mora pratiti trend, jer publika to od vas zahteva! Pesma "Kao nova" ekranizovana je na neobičan i provokativan način, a uskoro će publika to moći i da vidi - rekla je Slavica koja je ukratko prokomentarsiala da njenom dečku Stefanu ne smetaju ovakve stvari.
- Ne volim mnogo da pričam o svom ljubavnom životu, ali moj dečko sasvim razume moj posao i zna da je i ljubljenje u spotu bilo sa muskarcima ili ženama samo deo šoubiznisa - navela je Slavica.

slavica2

slavica3

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin