Katarina Radivojević: Odustala od uloge u nastavku filma "Zona Zamfirova"?

Katarina Radivojević: Odustala od uloge u nastavku filma "Zona Zamfirova"?

16/07/2013

0

Nastavak filma "Zona Zamfirova" proći će bez glavne glumice Katarine Radivojević. Iako je preksinoć trebalo da u društvu premijera Ivice Dačića i predsednika opštine Surdulica Novice Tončeva postavi kamen temeljac za izgradnju Zonagrada u blizini Vlasinskog jezera, ona se nije pojavila. O tome niko nije želeo da priča, a na konferenciji za medije šturo objašnjenje dao je reditelj Jug Radivojević.
- Naš stav je da bi glumačka podela trebalo da ostane ista, uz uvođenje novih likova. Milan Gutović će igrati popa Božu, Milena Vasić Ciganku Veru, a Milan Vasić pojaviće se kao Mitanče, Manetov najbolji drug. Preciznije informacije o tome ko će igrati u nastavku priče o Zoni i Manetu znaće se nakon završnog kastinga u septembru. Glumci koji su danas bili s nama sigurno će igrati - rekao je Radivojević i dodao:
- I međunarodna produkcija se pita o tome ko će možda biti zamenjen. To ima svoje draži.
Reditelj u čijoj režiji je igrano 100 predstava nije mogao da potvrdi ni angažman Dragana Nikolića, koji je igrao Hadži Zamfira.
- Zainteresovan je da se pojavi u filmu.
Najbitnije je da će posle snimanja na Vlasini ostati turističko selo slično Kustinom Drvengradu.
- Hoćemo da izgradimo grad od čvrstog materijala - Zonagrad. U njemu će biti mnogo sadržaja, a plan je da se otvori i Manetova radionica, u kojoj će biti prodavan nakit koji je Zona nosila u filmu - rekao je Jug Radivojević.
Producent Miroslav Miško Mitić otkrio je da bi snimanje filma "Vrati se, Zone" trebalo da počne sredinom maja iduće godine, a da iza projekata stoje filmadžije iz Engleske i Amerike.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin