Ana Mitić: Sin Strahinja izabrao ime za sestricu

Ana Mitić: Sin Strahinja izabrao ime za sestricu

Autor: | 18/07/2013

0

Voditeljka Informativnog programa na "Prvoj" televiziji Ana Mitić nedavno se porodila i na svet donela devojčicu. Lepoj dami i njenom suprugu Vladanu Mitiću ovo je drugo dete, a njihov stariji sin Strahinja, koji ima dve i po godine, mnogo se obradovao zbog rođenja sestre. Poznata brineta porodila se u Ginekološkoj klinici u Višegradskoj ulici u Beogradu, gde je svojevremeno rodila i sina Strahinju.
- Porođaj je prošao u najboljem redu, beba i ja se odlično osećamo. Jako sam srećna zbog rođenja devojčice, kao i cela moja porodica. Strahinja se takođe mnogo raduje zbog prinove - kaže Ana koja otkriva kako su odabrali ime za dete.
- Od kada sam ostala u drugom stanju, Strahinja je želeo da on da ime bebi, a suprug i ja smo se složili da mu ispunimo želju. Tako da je on za svoju sestru izabrao ime Mia, koje se svima sviđa.
Tridesettrogodišnja prezenterka vesti odlično je podnela trudnoću, pa je radila sve do osmog meseca. Narednih meseci biće posvećena isključivo porodici, ali ne planira da pravi dugu pauzu u poslu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin