Viktor Troicki i Sunčica Travica raskinuli veridbu

Viktor Troicki i Sunčica Travica raskinuli veridbu

Autor: | 30/07/2013

0

Da nijedna nevolja ne ide sama, potvrđuje i sve što se ovih dana dešava našem poznatom teniseru Viktoru Troickom. Osim što je suspendovan na 18 meseci, Viktora je ostavila i verenica Sunčica Travica, koja nije mogla da se nosi sa njegovim problemima.
Viktorova verenica nije mogla da se nosi sa njegovim čestim promenama raspoloženja, a kap koja je prelila čašu, kako kažu bliski prijatelji para, bila je upravo nedavna suspenzija koju je Viktor teško podneo.
- Sunčica je ostavila Viktora, i to je ovog puta definitivno. Spakovala je kofere i vratila se u Beograd, a o njemu ne želi ni sa najbližim prijateljima da govori. Više puta su prekidali vezu i svađali se, ali mu se ona uvek vraćala i davala mu šansu. Trpela je njegove česte promene raspoloženja i sve češće nezadovoljstvo zbog tenisa, koje je prenosio na vezu. Poslednja kap koja je prelila njenu već punu čašu bila je suspenzija zbog doping kontrole, kojom je teniser kažnjen na 18 meseci neigranja teniskih mečeva, a koju je Viktor teško podneo - ispričao je za "Blic" blizak manekenkin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.
Budući da Viktoru predstoji velika borba da poništi suspenziju, ali i mogućnost da ne igra mečeve sve do 2015. godine, Sunčica je bila svesna da će se to dodatno odraziti na njegovo fizičko i psihičko stanje te nije želela da sa njim prolazi kroz taj pakao.
Kako kažu zajednički prijatelji, kraj njihove ljubavi je ovoga puta definitivan. Razlog razlaza nije treća osoba, već svađe i sve češće neslaganje. I Sunčica Travica i Viktor Troicki su bili nedostupni za komentar.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin