Amanda Bajns: Posrnula zvezda odbija pomoć

Amanda Bajns: Posrnula zvezda odbija pomoć

Autor: | 06/08/2013

0


Nekad obećavajuća mlada zvezda, kojoj su mnogi predviđali sjajnu karijeru, danas puni novinske stupce skandaloznim ponašanjem. Amanda Bajns (27) počela je da glumi još kao devojčica, a proslavila se 1999. zahvaljujući Nickelodeonovom šou 'Amanda Bynes Show'. Talentovana glumica i pevačica ostvarila je nekoliko zapaženih uloga, među kojima i nastup u tin hitu "Hairspray".
Ali na putu prema vrhu mlada zvezda potpuno se slomila – nešto što smo već mnogo puta nažalost videli, na primerima Lindzi Lohan, Mekolija Kalkina i mnogih drugih.
Amanda je danas neprepoznatljiva! Mediji su zabeležili njeno hapšenje zbog posedovanja droge. Aktivnost na Tviteru donela joj je mnogo negativnog publiciteta: 'proslavila se' bizarnim napadima na slavne ličnosti putem ove društvene mreže, postovima o svojim plastičnim operacijama koje namerava da uradi ili već jeste, kao i obnaženim fotografijama.
U maju ove godine uhapšena je u svom domu na Menhetnu zbog posedovanja marihuane, a u julu je bila i nekoliko dana prisilno hospitalizovana na psihijatrijskom odeljenju nakon što je podmetnula požar u jednoj kući u Kaliforniji.
Njen prijatelj Džonatan Džekson u jednom ranijem intervjuu rekao je da je glumica i pevačica potpuno izgubljena i da se okružila osobama koje joj ne misle dobro, već je koriste za svoju promociju.
- To je zaista tužno, u ovom trenutku njen najbolji i najiskreniji prijatelj je pas. Svi žele da je iskoriste za svoju ličnu promociju, budući da je najavila snimanje albuma. Udaljila se od svoje porodice. Oni pokušavaju da dođu do nje, ali Amanda ih izbegava. Odselila se u Njujork kako bi bila što dalje od njih - izjavio je Džonatan koji je zabrinut za Amandu.
Dodao je i da vidi sličnost s ponašanjem nesrećne Ejmi Vajnhaus.
Mediji komentarišu da bi ta kombinacija frustracija, usamljenosti, opijata i želje za promocijom putem društvenih medija mogla na kraju kobno da se završi po nju.
Njeni roditelji bore se za starateljstvo nad njom, jer smatraju da nije u stanju da brine o sebi i da je opasna za svoju okolinu.


Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti