Mario Valentić i Mirna Maras: Razvod je naš veliki poraz

Mario Valentić i Mirna Maras: Razvod je naš veliki poraz

Autor: | 08/08/2013

0


Uskoro je trebalo da voditeljka i bivša Bingo-devojka Mirna Maras (34) i glumac i bivši Mister turizma Mario Valentić (33) proslave šestu godišnjicu braka, ali od slavlja neće biti ništa jer se razvode.
- Istina je da se rastajemo nakon osam godina zajedničkog života. Naša ljubav bila je iskrena i donela je veliki plod, našeg sina Niku, stoga ne žalimo ni za jednom sekundom naše veze. Uživali smo u lepim i tugovali u teškim trenucima, ali, nažalost, uprkos iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo pronašli način na koji bismo pomirili prvenstveno velike ljudske razlike među nama. Kraj našeg braka je veliki poraz, ali njegov kraj ne znači i kraj našeg prijateljstva koje će uvek okruživati našeg sina Niku.
U životu je ponekad potrebno doneti i teške odluke, poput ovakve, i vrlo teško proživljavamo ovo zahtevno razdoblje. Nadamo se da će mediji poštovati našu želju da je ovo prva i poslednja izjava vezana za ovu temu, posebno zbog mira koji želimo da osiguramo našem maloletnom sinu
- izjava je Mirne Maras i Marija Valentića, koju je objavila Gloria.
Njihova ljubav započela je 2005. godine. Odlučili su se na zajednički život mesec dana nakon što su se upoznali, a sledećeg leta su se i verili. Venčali su se sredinom avgusta 2007. godine, a sina Niku dobili su u junu 2009. godine.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: razvod

Pročitajte još

Najnovije vesti