Seka Aleksić: Odmor sa stilom

Seka Aleksić: Odmor sa stilom

Autor: | 13/08/2013

0

Folk diva Svetlana Seka Aleksić, koja je mesecima naporno vežbala kako bi liniju dovela do savršenstva, sada uživa na svom bazenu, gde se odmara od nastupa i puni baterije za predstojeće obaveze.
Naime, kako je paparaci ne bi vijali po plažama, ona je svoj mir našla u svom domu, gde je pokraj vode ispijala šampanjac. Seka je ovom prilikom pokazala zavidnu figuru, a svoje telo pored kupaćeg kostima ukrasila je i nakitom koji je pravljen specijalno za nju.
S obzirom na to da je pevačica na fotografijama sama, a u jednom momentu se vidi kako telefonira, pretpostavlja se da je razgovarala sa suprugom Veljkom, koji nije bio prisutan tada. Zahvaljujući Sekinim prijateljima koji su je slikali i te iste slike pustili u javnost, osim nove linije, možemo da primetimo i njenu novu frizuru. Pošto je leto i da su velike vrućine, folk diva je našla idealno rešenje i skratila svoju kosu.
Aleksićeva, koja će ići na odmor tek po završetku letnje turneje, ipak ume da se opusti i dok je kod kuće, i to baš da uživa sa stilom, što se može i videti po ovim fotografijama.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin