Kanje Vest kupio blindirane automobile kako bi zaštitio svoju porodicu

Kanje Vest kupio blindirane automobile kako bi zaštitio svoju porodicu

Autor: | 13/08/2013

0

Iako su Kanje Vest i njegova devojka Kim Kardašijan često na udaru kritika zbog svog raskalašnog načina života, zbog čega ih je nedavno kritikovao i američki predsednik Barak Obama, slavni reper ne mari puno zbog toga i smatra da sigurnost njegove porodice nema cenu. Zato je, prema pisanjima stranih medija kupio dva blindirana vozila za Kim i njihovu kćerkicu Nort, na koje je navodno potrošio 1,2 miliona dolara. Automobili su delo letonijske firme "Dartz Motorz", koja je poznata po sukobima sa organizacijom za zaštitu životinja "PETA" jer su unutrašnjost svojih automobila oblagali kožom od kita.
Ovi automobili napravljeni su kako bi sprečili "kidnapovanja, otmice, i druge probleme sa kojima se bogati ljudi susreću na ulicama", a otporni su i na mine i granate.
- Kanje je potpuno svestan da je njegova porodica toliko slavna da privlači pažnju psihopata. Ne želi ništa da ostavlja slučaju i želi da automobili stignu u Los Anđeles pre nego što on u oktobru krene na turneju - otkrio je izvor, a prenosi "Daily Star".
Inače, reper je odlučio da pojača obezbeđenje svoje porodice na predlog njegovog kolege i prijatelja Džej Zija.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti