Vojvoda od Kembridža: U dokumentarcu otkriva detalje o izazovima roditeljstva

Vojvoda od Kembridža: U dokumentarcu otkriva detalje o izazovima roditeljstva

Autor: | 15/08/2013

0

Britanski vojvoda od Kembridža u predstojećem dokumentarcu koji če nositi naziv "Strast princa Vilijama: Novi otac, nova nada", koji će se emitovati narednog meseca, progovoriće o izazovima sa kojima se susreo otkako je postao otac.
Prvi Vilijamov intervju otkako je dobio sina, princa Džordža, pre tri nedelje, biće obavljen u Kensingtonskoj palati u Londonu, i u njemu će unuk kraljice Elizabete II govoriti i o svojoj ljubavi prema Africi, posvećenosti opstanku divljine i kako se nada da će jednog dana i njegovi potomci deliti istu strast prema prirodi.
U dokumentarcu će biti prikazani i ekskluzivni snimci sa "Tusk Consevation Awards", svečanosti na kojoj će se vojvoda od Kembridža pojaviti sa svojom suprugom Kejt Midlton 12. septembra, što će biti njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti otkako su napustili bolnicu Sent Meri u kojoj se vojvotkinja porodila.
Producenti dokumentarca obećavaju da će film gledaoci ponuditi jedinstveni i redak uvid u prave strast iz života princa Vilijama.

Izvor: Life Content

Foto: Bang

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još