Nikolina Bojić: Svrgnuta misica izgovorila sudbonosno "da"

Nikolina Bojić: Svrgnuta misica izgovorila sudbonosno "da"

Autor: | 17/08/2013

0


Nikolina Bojić tvrdi da se udala prošle nedelje prvi put u životu. Devojka kojoj je prošlog oktobra posle samo sedam dana oduzeta titula mis Srbije zato što je prekršila propozicije time što je, navodno, sakrila činjenicu da je bila u braku - postavila je na svoju Fejsbuk stranicu slike sa svadbe sa teniserom Frankom Dančevićem.
Mlada Apatinka je od izbijanja skandala vešto izbegavala polemiku oko oduzimanja krune, ali ju je sada tek posle deset meseci od skandala demantovala fotografijama.
- Konačno stvari dolaze na svoje. Udala sam se prošle nedelje i divno se osećam. Ono što su pričali neću da komentarišem, bitno je da sam ja uspela da se izmaknem iz skandala koji se napravio oko mene - rekla je Nikolina za “Blic”.
Romantično venčanje mladenci su upriličili u Ontariju gde su ugostili nekoliko desetina rođaka i prijatelja iz Srbije. U predivnom ambijentu u prirodi napravljena je gozba, a mladenci su se nadmetali u pecanju naočigled gostiju opkladivši se da ko prvi izvadi ribu do kraja života bude oslobođen čišćenja ribe.


izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti