Viktorija Bekam: Želim da izgradim svoje modno carstvo

Viktorija Bekam: Želim da izgradim svoje modno carstvo

Autor: | 22/08/2013

0

Viktorija Bekam postala je jedno od najvećih imena u Holivudu zahvaljujući svojim kolekcijama koje su osvojile svet mode. Za njene modele otimaju se najpoznatije šoubiz zvezde, a njene modne revije uvek su do poslednjeg mesta ispunjene. Ipak, za bivšu članicu grupe "Spice Girls" to nije dovoljno. U intervjuu za "New York Times", ona je izjavila da planira da izgradi svoje modno carstvo.
- Volela bih da dizajniram cipele, parfeme, šminku, donji veš. Želim da moj posao bude sve veći i veći. Definitivno želim svoje modno carstvo - rekla je Viktorija, koja je na dobrom putu da te snove i ostvari.
Iako važe za jedan od najslavnijih parova na svetu, ona i njen suprug Dejvid Bekam, koji je nedavno okončao svoju fudbalsku karijeru, trude se da sa porodicom vode normalan život i da ne razmaze svoju decu. Viktorija je u intervjuu istakla da ne pokušava da prikrije svoje godine, te da zato uvek insistira na prirodnom izgledu kada se slika za naslovne strane magazina.
- Ne želim da učine da izgledam kao da imam 25. Ja imam 39 godina. Nemam problema sa svojim godinama - zaključila je ona.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti