Dara Bubamara: Proslava petogodišnjice braka u Budvi

Dara Bubamara: Proslava petogodišnjice braka u Budvi

Autor: | 23/08/2013

0

Dan kada je pre pet godina u rodnom Novom Sadu pred šest stotina zvanica Milanu Kesiću izgovorila sudbonosno "da" pevačica Dara Bubamara slavi svakog dana u harmoničnom braku sa ljubavlju njenog života. Zaljubljeni supružnici petogodišnjicu braka želeli su da proslave na specijalan način, sa velikim brojem prijatelja, te su protekle sedmice organizovali slavlje za dvadesetak zvanica u Budvi, gde su boravili sa četvorogodišnjim sinom Konstantinom. U restoranu "Bruno", koji se nalazi u okviru hotelskog kompleksa "Avala", poznata Novosađanka i njen suprug, biznismen iz Pariza, organizovali su večeru za kumove i prijatelje koji su letovali na Crnogorskom primorju.
- Milan i ja našu ljubav slavimo svakog dana, to nije kliše, jer u našem slučaju stvarno je tako. Ipak, ovaj dan, kada smo se pre pet godina jedno drugome zavetovali na večnu ljubav hteli smo da proslavimo sa prijateljima, jer je to bio odličan način da se skupimo svi mi koji smo na letovanju u Crnoj Gori - započinje razgovor za magazin "Hello!" pevačica vesele naravi i zavidne energije.
- Umesto poklona za godišnjicu braka jedno drugome smo darovali bezbroj poljubaca, a poželeli smo i da što pre dobijemo prinovu. Oboje želimo da imamo još jednog sina, što sam više puta isticala. Na svečanoj večeri dominirali su različiti mediteranski specijaliteti sa obiljem morskih plodova, kao i italijanske đakonije. Sa nama je bio i naš sin, ali dva sata pre ponoći Kosta je počeo da zeva, a nije hteo da ode na spavanje jer je čekao da vidi vatromet koji je moj suprug organizovao. U trenutku kada je izneta torta nebom se raspršilo mnoštvo predivnih slika i boja, što je posebno oduševilo Kostu. Milan je na taj način želeo da evociramo uspomene na našu fantastičnu veridbu na Petrovaradinskoj tvrđavi, kada me je zaprosio uz spektakularan vatromet - kaže plavokosa pevačica koja se dva dana posle slavlja sa porodicom vratila u Srbiju, a ubrzo potom otputovala je u Bosnu, gde ima zakazane nastupe. Posle ugovorenih obaveza, simpatična Vojvođanka namerava da tokom leta napravi još jedan predah i sa suprugom i sinom otputuje u inostranstvo.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin