Goga Sekulić održala četrdesetodnevni pomen preminulom suprugu

Goga Sekulić održala četrdesetodnevni pomen preminulom suprugu

Autor: | 23/08/2013

0

Na beogradskom groblju Orlovača danas u 11 sati održan je četrdesetodnevni pomen Igoru Ramoviću, suprugu pevačice Goge Sekulić.
Sva u crnom, Goga je u pratnji oca, Igorove majke Zorice i tridesetak prijatelja dala pomen suprugu na grobu na kom je već postavljen spomenik.
Pevačica je u kratkom obrćanju novinarima, koje je pozvala čim je pop održao opelo, da se izdaljine približe humki i posluže za pokoj Igorove duše, rekla da je Igorov otac postupio na najgori mogući način i da ga nijednom nije obišao u toku bolesti, kao i da su spomenik podigle same ona i njegova majka, što su navele i na nadgrobnoj ploči.
- Voljeni nikad ne umiru. Goga i mama - stoji napisano na spomeniku Igora Ramovića koji je preminuo u 41. godini posle teške borbe sa rakom pankreasa.
Borbu za život izgubio je posle samo mesec dana od dana kada je i saznao da boluje od kancera.
Sa suzama u očima Goga je istakla da joj je bilo neopisivo teško gledati bolesnog muža uz kog je danonoćno bila u toku njegove životne bitke, i da je posle svega kao jedina javna ličnost u porodici jedino ona pozvana da govori o Igorovoj smrti.

Izvor: Blic
Foto: Dragan Gajić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: igor ramovic

Pročitajte još