Ana Bebić i Filip Miletić: U Grčkoj obeležili četiri godine ljubavi

Ana Bebić i Filip Miletić: U Grčkoj obeležili četiri godine ljubavi

Autor: | 26/08/2013

0


Uprkos brojnim usponima i padovima kroz koje je prošla njihova veza, pevačica Ana Bebić i kompozitor Filip Miletić imaju razlog za slavlje. Blizina mora i romantični trenuci tokom krstarenja Grčkom bili su im glavni gosti na njihovoj maloj, intimnoj proslavi.

Romansa harizmatične pevačice Ane Bebić (27) i uspešnog kompozitora i muzičkog producenta Filipa Miletića (31), članova muzičkog sastava FM bend, dobila je nove obrise. Otkako su marta 2009. godine otkrili kako ih vežu strasti, njih dvoje podelili su nebrojene lepe trenutke, ali i one koje su njihovu ljubav stavljali na ispit. Tako je u spomenar njihovih emocija upisan i period od šest meseci kad su zahladneli svoj odnos, a pre nekoliko nedelja njihova veza je napunila četiri godine koje su proslavili na krstarenju Grčkom kada su obišli neka od svojih omiljenih ostrva.

- Istina je da je svako letovanje veliki izazovi za parove, pa i one koji su u višegodišnjim vezama. Mi smo i veće prevazišli, tako da nama odlazak na more predstavlja pravi odmor. Bili smo presrećni što smo u prilici da provodimo vreme zajedno, bez svakodnevnih problema i stresa. Uspeli smo da bar tih petnaestak dana zaboravimo na sve, opustimo se, a u nekim trenucima ponašamo i kao prava deca na letnjem raspustu - iskrena je pevačica koja je osim svog dragog imala i raspoloženo društvo za letnje avanture.

- Sa nama su putovali naši prijatelji, bračni par Ljubica i Nebojša i još jedan par, Marija i Marko. Sve vreme odlično smo se slagali i provodili, pa je ovo sigurno bilo jedno od mojih najlepših letovanja. Naš put je počeo na Lefkadi, onda smo plovili do ostrva Itaka, potom na Krf, a zatim do predivne peščane plaže Navajo na Zakintosu - otkriva pevačica koja priznaje da od odmora očekuje i adrenalinski provod.

- Morsko sam dete tako da nisam od onih osoba koje se po ceo dan sunčaju, izležavaju i samo čitaju knjige, već se trudim da svoj odmor upotpunim i nekom dodatnom aktivnošću. S obzirom na to da smo ove godine krstarili, isprobavala sam najrazličitije načine skokova sa palube. Uživam u ronjenju i vožnji na vodi, ali što sam starija, sve sam obazrivija. I samo jedrenje avantura je za sebe. Nisam imala problema sa morskom bolešću, ali me je ponekad zbog stalnog ljuljanja broda hvatala nervoza i povremeno mi se vrtelo u glavi. Jedno veče plovili smo po velikim talasima, tako da sam provela noć bez sna. Neki su i hteli da se bace u more koliko im je bilo neugodno. Ipak u sećenju će nam ostati i tematska himna putovanja: Drma, drma, ljulja - govori kroz osmeh atraktivna Ana koja je u svom izabraniku pronašla idealnog saputnika, ali i kompanjona za gastronomska uživanja.

- Imam samo reči hvale za grčku kuhunju i svaki dan smo isprobavali neke drugačije specijalitete, a mislim da sam se na letovanju ugojila dva kilograma. Iako smo pripremajući za put verovali da ćemo se zabavljati do jutra, posle večere nije nam bilo do igranja i obilaska klubova, već smo se vraćali na brod da se družimo i odmaramo - otkriva Ana.

izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin