Amanda Sejfrid: Naučila sam da se izborim sa svojim strahovima

Amanda Sejfrid: Naučila sam da se izborim sa svojim strahovima

Autor: | 26/08/2013

0


Glumica Amanda Sejfrid godinama se borila protiv napada panike i anksioznosti, ali tvrdi da je naučila da pobedi svoje strahove i fokusira se na pozitivne aspekte svoj života. Takođe, ona je otkrila da će napraviti pauzu u poslu, kako bi se odmorila.
- Volim izazove. Patila sam od anksioznosti i napada panike mnogo godina. Ali sam naučila kako da se izborim sa svojim strahovima, tako što ću im se suprotstaviti. Još uvek se borim protiv anksioznosti. Potrebno je vreme, čak i kada dođeš u fazu kada sve sagledavaš realno, i dalje ponekad brineš oko glupih sitnica. Znam sada kako da se borim sa njima i potrebno je da prođe još malo vremena, da mi više uopšte to ne predstavlja problem. Opuštam se i zabavljam i ne dozvoljavam da mi um okupiraju nebitne stvari - rekla je zvezda "Lovelace".
Ova 27-godišnja glumica okreće se svojoj kreativnoj strani, kako bi se opustila. A slikanje je nešto što joj najviše pomaže u tome.
- Nedavno sam ponovo počela da slikam. Imam sjajnu sobu za slikanje, sa pogledom na Los Anđeles i velikim prozorom koji izlazi na dvorište. To je raj na zemlji. Moj pas sedi ispod mog stola i onda mogu da slikam bukvalno satima. To je neverovatno. Najbolji osećaj na svetu.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin