Zoran Kesić: Bilo mi je vreme da se skrasim

Zoran Kesić: Bilo mi je vreme da se skrasim

Autor: | 26/08/2013

0

Voditelj Zoran Kesić će se uskoro oženiti i postati otac. Iako je malo ko verovao da će vickasti voditelj ikada stati na ludi kamen, on je oduševljen situacijom i jedva čeka da postane tata i suprug.
- Još uvek ne znamo kojeg je pola beba, mada bih ja, čisto radi pobede u muško-ženskim odnosima, hteo da bude dečak. Svadbicu ćemo napraviti krajem septembra, samo za najbliže prijatelje i rodbinu - s osmehom od uva do uva priča voditelj za "Blic".
On je svoju izabranicu, kostimografkinju Ivanu Majstorović pre dve godine upoznao na Egzitu, u prvim redovima na Fjužn stejdžu, i od tada su nerazdvojni.
- S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se odlično snalazi i drugo stanje je stvarno drugo stanje, jer sad ne raskidamo jednom mesečno, kako je to bilo pre - smejući se priča Kesić.
On kaže da je svadba planirana za kraj septembra, ali da će spremiti intimnu, ali ludu žurku.
- To će više biti žurka. Pozvaćemo samo najbliže prijatelje i rodbinu i odlično ćemo se zabaviti. Naši gosti će biti samo ljudi s kojima smo u kontaktu. Iskreno, više me brine kako će moja buduća supruga rešiti problem oko prezimena... Majstorović-Kesić mi zvuči kao prezime za neku spisateljicu - iskren je voditelj.
Morali smo da se dotaknemo i teme večitog neženje, jer je Kesić baš mirisao na jednog takvog. Međutim, kako sam kaže, kada je pronašao ženu svog života, shvatio je da je vreme da se skrasi.
- Bilo mi je vreme da se smirim. Ovo su prave godine za muškarca. Ivana i ja smo dve godine u vezi i odlično je što je ispalo ovako - kaže popularni voditelj.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti