Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Nije nam jasno zašto ljudima bodemo oči

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Nije nam jasno zašto ljudima bodemo oči

Autor: | 28/08/2013

0


Verici Rakočević i njenom 30 godina mlađem vereniku Veljku Kuzmančeviću razlika u godinama ne smeta. Međutim, rešili su da se sklone od očiju javnosti jer ne mogu da podnesu pritisak i komentare drugih ljudi.
- Mi se još ne venčavamo, ni ne živimo zajedno, nije mi jasno zašto bodemo ljudima oči. Naravno, zbog razlike u godinama, ali to u svetu uopšte nije čudno. Nama su nudili velike pare da bismo se slikali za naslovne strane, ali mi smo zajedničkim dogovorom zaključili da je najbolje da se povučemo iz javnosti. Ja sam javna ličnost i navikla sam na to, ali Veljko stvara ozbiljnu muziku i njemu je malo preko glave cele ujdurme - kaže kreatorka za “Blic”.
Ona ističe da će se posvetiti jednom velikom i specijalnom projektu koji je planiran za decembar, te se nada da će tada njihove karijere biti u žiži, a ne njihova veza.
- Nas dvoje ćemo se kao par pojaviti samo u još jednoj emisiji koja se bavi ozbiljnim temama. Jedva sam nagovorila Veljka na to. Time želimo da objasnimo ljudima da ovakva veza nije tabu tema i da nije nemoguća i da je ljubav jedna velika i predivna stvar, koja bi svima trebalo da se dešava - kaže Verica i dodaje da u neku ruku jeste očekivala pažnju, ali ne u ovolikoj meri.
Kreatorka i muzičar su se upoznali radeći na zajedničkom projektu. Ubrzo se iz saradnje rodila simpatija, koja je prerasla u ljubav. Njih dvoje su proveli romantičan odmor u Turskoj, koji je samo razbuktao strasti između njih, pa su se u Srbiju vratili kao verenici. Iako oni ne žele da otkrivaju planove, šuška se da za kraj godine pripremaju svadbu.
Verici će ovo biti treći brak. Ima troje dece. Kaže da živi punim plućima i sa ponosom ističe da je Veljko bio taj koji je smogao hrabrosti da načini prvi korak kada je njihova ljubav u pitanju.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još