Adrijana Lima: Zabavno popodne sa kćerkama u Majamiju

Adrijana Lima: Zabavno popodne sa kćerkama u Majamiju

Autor: | 29/08/2013

0

Da je dobra organizacija ključ uspešnog i srećnog života, svojim primerom je pokazala poznata svetska manekenka Adrijana Lima. Tridesetdvogodišnja supruga bivšeg košarkaša Marka Jarića uspeva da balansira između poslovnog života i privatnosti zahvaljujući dobro osmišljenoj organizaciji vremena i pomoći koju ima. Manekensku karijeru, koja joj donosi milione dolara godišnje, ne zapostavlja, ali je uvek posvećena svojim kćerkama. Troipogodišnju Valentinu i jedanaestomesečnu Sijenu bezbrižno je vodila u šetnju parkovima u Majamiju, gradu u kome živi sa suprugom, Beograđaninom Jarićem u porodičnoj vili. Brazilska lepotica mogla je da se prepusti uživanju jer je angažovala ljude koji joj pomažu. Dok je pomoćnik nosio kćerku Sijenu, dadilja je nosila veliku torbu sa svim potrepštinama za devojčice, a u društvu je bio još jedan čovek, verovatno telohranitelj.
Adrijana je znala da je Sijena na sigurnom i u dobrim rukama, te je pažljivo pratila šta radi njena starija mezimica Valentina, koja je sve vreme trčala ispred nje. Devojčica je energično trčala i crtala po bloku u pokretu, dok je njena slavna majka pokušavala da je stigne, pa je u jednom trenu i potrčala kako bi je stigla.
U opuštenoj šetnji gradom anđeo brenda "Victoria's Secret“ izgledala je "neobavezno šik" u dvobojnoj haljini bez bretela, pokazavši svoj perfektan stas i da naporno vežbanje sa kik-boks trenerom daje odlične rezultate.
Njen suprug Marko Jarić nije bio sa njom tog popodneva, ali američkoj javnosti to nije bilo važno jer je u centru pažnje bila Sijena. Naime, to je bilo prvo "zvezdano pojavljivanje" mlađe kćerke poznatog bračnog para u javnosti, te su svi komentarisali kako liči na Valentinu kada je bila u njenom uzrastu. Sijeni roditelji uveliko osmišljavaju zabavu za prvi rođendan, koji će proslaviti za mesec dana. Slavni supružnici žele da naprave slavlje na kome će okupiti sve njima važne ljude, kao i njihove porodice, iz Brazila i Srbije.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin