Marija Šerifović: Novim projektima obeležava deset godina na sceni

Marija Šerifović: Novim projektima obeležava deset godina na sceni

Autor: | 30/08/2013

0

Pop pevačica Marija Šerifović je trenutno na odmoru u Turskoj. Posle nedavne operacije slepog creva, prva srpska "evrovizijska" pobednica spakovala je kofere i otišla na more kako bi se oporavila i napunila baterije za obaveze koje je očekuju od jeseni. Mada nije osoba kojoj su luksuz i sjaj imperativ, kako saznajemo, Marija se ovog puta odlučila za hotel sa pet zvezdica.
Šerifovićeva ove godine obeležava deceniju rada, a tim povodom će objaviti novi studijski album, knjigu i snimiti dokumentarni film o sebi, a sve pod nazivom "Ispovest". Izlazak ovog nesvakidašnjeg projekta očekuje se u novembru, kada je Marijin rođendan. Pevačica je najavila da će u knjizi, u kojoj će se mnogi prepoznati, biti neočekivanih detalja.
- Došlo je vreme da sve bitne stvari koje su mi se dešavale podelim sa publikom. Poenta svega ovog je da ljudi shvate ko je Marija. Biće tu svega. Nisam šokantna osoba, već neko ko govori istinu, a koga će ona da dotakne, videćemo - rekla je nedavno za "Novosti" Šerifovićeva.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti