Farma 5: Učesnici ušli u karantin

Farma 5: Učesnici ušli u karantin

31/08/2013

0


Takmičari pete sezone “Farme” tokom popodneva su počeli da dolaze u karantin u vili “Vertigo”, a izgleda da su najnestrpljiviji bili Čupo Kalač, Mica Trofrtaljka, Anastasija Buđić, Mis Svetlana i Jelena Jovanović koji su u hotel stigli pre 16 časova. Nešto kasnije su došli i glumica i rediteljka Jelena Golubović, pevač Dragan Krstić Crni, Zumreta Midžić, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, Lepi Mića, Igor Starović, nekadašnji odbojkaški reprezentativac Edin Škorić i pevačica Nela Bijanić.
Voditeljku i nekadašnju učesnicu “Zvezda Granda” Jelenu Jovanović je u karantin ispratila cela njena porodica, dok je starleta Anastasija Buđić došla sa sestrom Jelisavetom i jedva je čekala da uđe u hotel. Među ranoraniocima je bila i nekadašnja voditeljka na televiziji “Kopernikus”, Mis Svetlana, vlasnica internet hita “Seks mašina”. Zatim se, u pratnji muža, poput primadone pojavila i Simonida Aćović, po zanimanju “internet senzacija”, koja je drage volje pozirala fotoreporterima. Edin Škorić je došao sa bivšom suprugom i decom, koja su se rasplakala dok se njihov tata pozdravljao sa njima.
Ipak, izgleda da je devojci Igora Starovića najteže pao rastanak, pa je skočila na pevača i čvrsto ga zagrlila. U karantin su se, oko 19 časova uputili pevačica Suzana Perović, koja je došla sa majkom i ćerkom, crnogorski maneken Marko Vukotić, koji je poznat po glavnoj ulozi u spotu Ane Nikolić i Nikolije “Milion dolara”. Dok su drugi dolazili sa rodbinom, Marko je došao sa svojim psom Suzi i neko vreme nije mogao da se odvoji od nje.
Maneken Boris Stameković došao je sa ocem i prijateljem i pozdravivši novinare, brzo se uputio u karantin iščekujući početak rijalitija. Još jedna manje poznata ličnost iznenadiće farmere na imanju. DJ Marko Vanila pojavio se u čudnoj kreaciji i oduševljeno saopštio da jedva čeka ulazak na imanje.
U karantin je ušlo 20 takmičara, dok se očekuje dolazak Divne Karleuše, koja u stilu pravih zvezda kasni. U toku sutrašnjeg dana doći će Romana. Dugonajavljivani dolazak Ave Karabtić nije se desio, jer, kako Telegraf saznaje, hrvatska starleta pravi probleme produkciji zahtevajući određene uslove za ulazak. Iako je dogovor sklopljen ranije, Ava je ipak odlučila da postavi određene uslove, a poslednjih dana ne javlja se na telefon, tako da produkcija muku muči sa plavom starletom.
Takmičari će sutra uveče prvo skoknuti do “Pinkovog” studija u Šimanovcima, a zatim će otići u Lisović, gde se nalazi imanje na kojem će se zadržati naredna četiri meseca. Direktan prenos ulaska na “Farmu” počinje u nedelju, u 20 časova na televiziji “Pink”.
Da podsetimo, ovo će biti najduže izdanje ovog rijalitija do sada, i 30 takmičara će se boriti za glavnu nagradu koja iznosi 50 hiljada evra. Neki od farmera prvi put će imati priliku da se nađu u seosokom okruženju i da obavljuju najrazličitije seoske poslove. Počevši od čišćenja štale, muženja krava preko kopanja i sađenja bašte do onog što takmičarima najteže pada, a to je održavanje lične higijene bez kupatila, što iziskuje kupanje u buretu, kao i poljski toalet.

farma-karantin-copy

far,a Suzana-Perovic-1-Farma

farma Boris-Stamenkovic

farma Marko-Vukotic-Farma-2

farma-karantin-11

farma-karantin-3

farma DJ-Marko-Vanila-Farma-1

farma Edin-Skoric

farma Dzidza-Stojkovic
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs/Marko Todorović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin